Hopp til hovedinnhold
Opplæringssenteret for visuell kommunikasjon

Om oss

Vi er et lite, men ganske så stort opplæringskontor som holder til på Nyland i Oslo.

Et opplæringskontor er en forening som eies av deres medlemsbedrifter, og driftes av tilskudd fra fylkeskommunene. Tilskuddet går til oppfølging av lærlingene, rekruttering og kursvirksomhet. I dag er vi en landsdekkende virksomhet med flotte lærlinger og flinke medlemsbedrifter. Sammen med bedriftene sørger vi for å gi lærlingene den beste opplæringen frem mot fagprøven. Vårt mål er å styrke bransjen med unge flinke fagfolk i kontinuerlig utvikling.

OSVK er det eneste fagspesifikke opplæringskontoret i bransjen, og alle våre faglige ledere har lang arbeidserfaring i bransjen. Med denne kompetansen sørger vi for å ivareta lærlingene gjennom hele læretiden. Vi er stolte av å kunne si at mange av «våre» lærlinger går ut med meget godt bestått, og at vi har tilnærmet lik null stryk.

Vi tilbyr opplæring gjennom et større kursprogram som er fordypning opp mot læreplanene, og effektive metoder til bruk av lærlingens arbeidshverdag.

Mediekollega-logo
Bedrift

Mediekollega

Vårt datterselskap Mediekollega har byttet navn til Mediekollega og fått helt ny profil.

Mediekollega finner flinke folk til stillinger innen markedsføring, design og kommunikasjon – faste stillinger og vikariat.