Hopp til hovedinnhold
Opplæringssenteret for visuell kommunikasjon

Om oss

Formelt er vi et opplæringskontor, en forening som stiller med oppfølging og videreopplæring av våre lærlinger og medlemsbedrifter. Et opplæringskontor eies av sine medlemsbedrifter, og bistår i arbeidet med å få lærlingene frem til fagprøven, men også sørger for at de er klare til arbeidslivet. Vi er et bindeledd mellom utdanning og arbeidsliv.

Vi er et faglig aktivt opplæringskontor og tilbyr opplæring gjennom et større kursprogram. Her tilbyr vi både grunnopplæring og fordypning opp mot læreplanene, og arbeidseffektivisering inn i lærlingens arbeidshverdag. Våre kurs imøtekommer læreplanens bredde og er tenkt langsiktig for lærlingens fremtidige arbeidsmuligheter. Skulle det trengs litt ekstra opplæring i bedriften, finner vi midler og løsninger til det.

Bedrift

Medievikar

Visste du forresten at Medievikar er eid av Opplæringssenteret for visuell kommunikasjon?

Medievikar er kjent for å være blant markedets beste på rekruttering til stillinger innen markedsføring, kommunikasjon og design! Våre rekrutterere har selv jobbet i bransjen og er opptatt av å holde seg oppdatert på nye verktøy, metoder, trender og utviklingen i bransjen. Med lang erfaring, et bredt kontaktnett i bransjen og effektive rekrutteringsverktøy, kommer vi raskt i gang med nye oppdrag og gjør prosessen enkel og oversiktlig for deg som kunde.

medievikar